Wie zijn wij? 

Wij zijn Herman (28) en Sietske (30) We wonen in onze camper samen met ons hondje Ferry en reizen door Europa. 

Herman is een sociale sfeermaker die zich makkelijk aanpast. Hij is een vormgever, video/foto-graaf en praktische denker die graag zijn handen uit de mouwen steekt. Hij is altijd bezig met bouwen, repareren en creëren. 

Sietske is een vrolijke creatieveling. Ze stelt mensen makkelijk op hun gemak en geeft graag complimentjes. Haar passie ligt in de muziek, ze is een zangeres, worship leader en songwriter. Haar hart gaat uit naar mensen en daagt graag uit om na te denken over hun dromen en bestemming. 

Volg Sietske op Instagram

Ferry is het liefste hondje ooit. Een echte avonturier die al heel veel landen heeft gezien. Flexibel en lief voor iedereen. Zijn neus is bijna altijd op de grond en hij houdt erg van banaan en komkommer. 

Ons het Travelmanyroads Instagram account waar we dagelijks foto’s posten wordt gevolgd door duizenden reizigers, camperbezitter en outdoor-enthousiastelingen. Inmiddels gevolgd door 20,000 mensen wat ons een van de grootste #vanlife accounts van nederland maakt. Ook posten we wekelijks Youtube video’s met gemiddeld 1500 views per video. Het grootste gedeelte van onze kijkers/volgers komt uit Nederland.